آب بند كارتريجی
هنگاميكه از يك آب بند با قطعات منفك استفاده مي شود لازمست تا مراحل نصب آن مطابق با فرايند نصب ارائه شده توسط سازنده وبا حداكثر دقت صورت پذيرد.
استفاده از يك آب بند كارتريجی كه قطعات ان بصورت يكپارچه بوده و نيازي به نصب مجزا ندارد اينكار را ساده كرده است.
آب بند كارتريجی بصورت مجموعه مونتاژ شده كامل و جامعي بوده كه كليه متعلقات و قطعات آب بند كارتريجی ؛گلند و بوش را در يك مجموعه واحد در كنار يكديگر قرار داده است.
چون در نصب آب بند كارتريجی نيازي به هيچگونه اندازه گيري براي نصب آنها نميباشد لذا پروسه نصب آب بند كارتريجی ساده بوده ودر نتيجه سطح والاستورهاي آنها در مقابل صدمات اتفاقي محافظت مي شوند.
همچنين با توجه به اين مزيت زمان سپري شده جهت تعميرات ويا تعويض آب بند كارتريجی نيز به مراتب كم ميباشد.
آب بندهاي كارتريجي در انواع مختلفي در بازار يافت مي شوند و اين آب بندها مي توانند فاكتورهاي ريسك پذير و همچنين ساعات تعميرات اضافي موجود در آب بندهاي با قطعات منفك را حذف نمايند.